FKU-Teknikk

FKU-Teknikk er en ungdomsgruppe som driver lys- lyd- og videoproduksjon, både i og utenfor Fana Sokn. Gruppen består av ungdom i alderen 13-20 år, og har stort arsenal av teknisk utstyr. Samarbeidet med de andre ungdomsgruppene i Fana Sokn er godt, derfor drar FKU-Teknikk ofte på weekender med noen av dem. Årets store høydepunkt for FKU-Teknikk, er uten tvil Vinterfestivalen på Voss. Her er gruppen dypt inne i rigging og gjennomføring av alt det tekniske og AV-produksjon. Hvis du syntes det høres spennende ut å drive med og lære om lyd- lys- eller video, er dette absolutt gruppen for deg!

FKU-Teknikk har samlinger og teknikkopplæring på utvalgte fredager kl. 18:00-21:00 i Fana Menighetssenter (i ungdomslokalet i kjelleren). Gruppen har også arbeid og samlinger i en del helger, blant annet i kirker og på Fana Kulturhus.

FKU-Teknikk er en del av KFUK-KFUM Fana. Som medlem i FKU-Teknikk blir man derfor innmeldt i Norges KFUK-KFUM med de rettigheter og forpliktelser dette innebærer.

Ansvarlig voksenleder: Christer Olsen

FØLG OSS!