Førsteklasses gudstjeneste for 6-åringer

Fana sokn inviterer alle som skal begynne på skolen til "Førsteklasses" skolestartsgudstjeneste!

Velkommen Førsteklasses gudstjeneste!

Har du begynt å glede deg til du skal begynne på skolen? Nå nærmer det seg. Du vet kanskje hva skolen din heter og kanskje vet du hva kirken din heter også? Vi ønsker å invitere deg til Førsteklasses gudstjeneste i kirken din.

Før du kommer på gudstjeneste kan du ta en kikk her. Her får du se bilder av kirken din, hvem du vil møte i kirken, se bilder av hva vi skal gjøre på og høre en sang vi skal synge. På samlingen før sommeren fikk de som var med en T-skjorte. Hvis du ikke har fått det kan du få det på gudstjenesten.

Ytrebygda kirke
Førsteklasses gudstjeneste: 12.august kl. 11.00.
Ta med skolesekk og t-skjorte. Etter gudstjenesten er det lunsj til alle sammen.

Fana kirke
Førsteklasses gudstjeneste: 19.august kl. 11.00.
Ta med skolesekk og t-skjorte . Etter gudstjenesten er det lunsj til alle sammen.

Vi gleder oss til å hilse på deg! Velkommen!

Meld deg på her!