Førsteklasses samling for 6-åringer

Fana sokn inviterer alle som skal begynne på skolen til "Førsteklasses" samling og "Førsteklasses" skolestartsgudstjeneste!

Velkommen Førsteklasses samling!

Har du begynt å glede deg til du skal begynne på skolen? Nå nærmer det seg. Du vet kanskje hva skolen din heter og kanskje vet du hva kirken din heter også? Vi ønsker å invitere deg til kirken din i forkant av skolestart. Her skal vil leke, synge, tegne, utforske og høre en spennende historie.

Klarer du ikke å vente til vi møtes på Førsteklassessamlingen kan du ta en kikk her. Her får du se bilder av kirken din, hvem du vil møte i kirken, se bilder av hva vi skal gjøre på og høre en sang vi skal lære. Vi håper at du møter noen nye venner og kanskje til og med noen du skal gå på skole med. Derfor er denne samlingen før sommerferien. Etter sommerferien møtes vi igjen rundt skolestart og feirer det med Førsteklasses gudstjeneste.

Fana kirke
Førsteklasses samling: 31. mai kl. 17.00-18.30
Førsteklasses gudstjeneste: 19.august kl. 11.00.
Ta med skolesekk og t-skjorte. Etter gudstjenesten er det lunsj til alle sammen.

Ytrebygda kirke

Førsteklasses samling: 7. juni kl. 17.00-18.30
Førsteklasses gudstjeneste: 12.august kl. 11.00.

På samlingen vil du få en t-skjorte og en bok, husk å melde deg på.

Vi gleder oss til å hilse på deg! Velkommen!

Meld deg på her!