Fanatalentene

Fanatalentene øver hver 14 dag, onsdag kl.17.30-19.00 i Fana kirke.

Vi har plass for nye sangere fra 10 år og oppover.

Fanatalentene ble startet høsten 2015 av Jan og Ragnhild som en del av Fanasolistene og knyttet til organisasjonen Ung Kirkesang. Dette tiltaket ble spesielt rettet mot å utvikle barn og ungdom til å lære å synge. Her er fokuset bl.a på å utvikle hver sanger gjennom solistiske utfordringer, og samtidig la barn og ungdom synge sammen i mindre grupper.

Vi ønsker å satse på sang og talentutvikling slik at nye sangspirer får utfordringer og gode og inspirerende kirkelige rammer for utfoldelse. Målet for virksomheten er også bl.a. å knytte kontakter mellom generasjonene, mellom barn, unge, studenter, foreldre og besteforeldre. Mellom amatører og profesjonelle.

Fanatalentene deltok nylig på konsert med SKRUK.

Ved Kulturdagene i Fana i 2016 fikk Fanatalentene sammen med Fanasolister Komfy prisen, en Kulturpris for et nyskapende tiltak. Prisen skal vi bruke til studietur til Oslo til høsten med besøk på musikalen les Miserables.

Vår neste hovedkonsert er Kroningsmessen av Mozart, lørdag 1. april kl.18.00 i Fana kirke, og det er første gang den gjøres i Fana. (Det er ikke en aprilspøk).

Kontingent er 1 000,- kr pr halvår.

Ledere/kontakt: Kantor i Fana kirke Jan Røshol (489 94 700) og Ragnhild Sæle Bergflødt (481 89 460).

E-post: jr948@kirken.no