Givertjenesten i Fana sokn

Givertjenesten er en del av grunnfjellet i arbeidet vi driver i Fana sokn. Ved å gi en fast månedlig gave er du med å støtte et allsidig arbeid i soknets regi.

Vi trenger økonomisk hjelp for å drive et stort barne- og ungdoms-, sang- og musikkarbeid, og til å gi diakonal omsorg for eldre og unge. Myndighetene har lagt til rette for fast givertjeneste med skattefradrag for årlige beløp fra kr 500 til kr 30 000 per person. (Ved utfylling av personnummer vil vi melde inn det årlige totalbeløpet for skattefradrag).

Vårt kontonummer er 0532.11.68541. Avtalen kan sies opp når du vil.

Vil du bli fast giver ber vi deg laste ned og fylle ut skjemaet og sende til menighetskontoret. Adressen er: Fana sokn, Fanaveien 320, 5244 Fana. Du kan også legge slippen i postkassen utenfor menighetskontoret. (Hvis du ikke ønsker avtalegiro kan du selv lage et fast trekk i nettbanken din).

Bli en del av GRUNNFJELLET til FANA SOKN – takk for at du vil være med!