BaKoY - Barnekoret i Ytrebygda kirke

BaKoY står for Barnekoret i Ytrebygda kirke, og er for alle som går i 1.-4.klasse. Annenhver torsdag kl. 17.00-18.00 er det sang og musikklek i Ytrebygda kirke. I høst skal vi synge, spille, opptre, komponere, stompe og danse. Det er bare til å glede seg! Denne høsten skal vi i tillegg til øvingene få være med på gudstjeneste 10. september og synge på julemesse 25.november. I tillegg så gleder vi oss veldig mye til julaften, da BaKoY skal få prege selveste julegudstjenesten i år. Hele semesterplanen kan dere se her. BaKoY ledes av vår barne- og ungdomsmusiker, Ragnhild Grov Nilsen.

BaKoY er en del av Fana sokn og KFUK- KFUM Fana sin satsning på barn og barnefamilier. Annenhver torsdag er det Familiedag i Ytrebygda kirke med aktiviteter for hele familien. Det blir servert pølser og saft/kaffe for de som ønsker det fra kl. 16.00 (10 kr). Deretter begynner aldersbestemte aktiviteter fra klokken 17.00.

Følg oss gjerne på facebook og se hvor flotte promovideo her

Velkommen!