BaKoY - Barnekoret i Ytrebygda kirke

BaKoY står for Barnekoret i Ytrebygda kirke, og er for alle som går i 1.-4.klasse. Annenhver torsdag kl. 17.00-18.00 er det sang og musikklek i Ytrebygda kirke. I høst skal vi synge, spille, opptre, komponere, stompe og danse. Det er bare til å glede seg! Denne høsten skal vi i tillegg til øvingene få være med på gudstjeneste 10. september og synge på julemesse 25.november. I tillegg så gleder vi oss veldig mye til julaften, da BaKoY skal få prege selveste julegudstjenesten i år. Hele semesterplanen kan dere se her. BaKoY ledes av vår barne- og ungdomsmusiker, Ragnhild Grov Nilsen.

BaKoY er en del av Fana sokn og KFUK- KFUM Fana sin satsning på barn og barnefamilier. Annenhver torsdag er det Familiedag i Ytrebygda kirke med aktiviteter for hele familien. Det blir servert pølser og saft/kaffe for de som ønsker det fra kl. 16.00 (10 kr). Deretter begynner aldersbestemte aktiviteter fra klokken 17.00.

Følg oss gjerne på facebook og se hvor flotte promovideo her

Velkommen!

13. desember 2017 | Logg inn |