Vil du bli med i prosjektkor?

Prosjektkor fortsetter i Ytrebygda kirke 8. februar! Bli med, da vel!

Vil du bli med i Prosjektkor i Ytrebygda kirke?

Prosjektkoret i Ytrebygda kirke ble startet høsten 2017. Dette ble en stor suksess og nå er vi i gang igjen med vårens Prosjektkor. Koret er for deg som liker å synge og møte andre. Er du helt ny, har du sunget før eller bare vil teste det ut - hjertelig velkommen! Denne gangen har vi hovedfokus på folketoner og vil sammen med musikere jobbe frem mot en liten konsert på Påskebasaren i Ytrebygda kirke 18.mars.

Pengene som blir samlet inn på basaren går til soknets arbeid . I denne omgang ønsker vi å støtte mennesker med utviklingshemning knyttet til Y-klubben i vårt eget nærmiljø. Vi ønsker at de skal få mulighet til å reise på ferie til Solgården i Spania i regi av Den norske kirke.

Pianist: Per Inge Hove

Dirigent: Ragnhild Grov Nilsen

Velkommen!

Øving:

Torsdag 8. februar, kl. 20.00- 22.00 i Ytrebygda Kirke

Torsdag 22. februar, kl. 20.00-22.00 i Ytrebygda Kirke

Torsdag 8. mars, kl. 20.00-22.00 i Ytrebygda kirke.

Torsdag 15. mars, kl. 20.00-22.00 i Ytrebygda kirke.

Opptreden: Påskebasar i Ytrebygda kirke Søndag 18. mars